Temaer

Å være student

Til tross for at jeg har hatt diverse deltidsjobber, er det særlig èn «jobb» som har gitt meg svært allsidig kompetanse, og det er «jobben» ved å være en student. Selv om ikke «å studere» klassifiseres som en jobb er det alliekvel en stor jobb å mestre en studiehverdag med stort press og mye stress. I tillegg til å tilegne seg kunnskap på fagfeltet sitt, handler faktisk mye av studietiden om hvordan en skal lære seg å lære, noe man garantert får bruk for i alle mulige jobbsituasjoner i fremtiden.

Etter å ha studert i fire år, har jeg i løpet av min lille «studiekarriere» funnet ut en del ting jeg synes det kunne vært fint å dele, slik at forhåpentligvis noen andre kan få utbytte av det. Det er riktig nok viktig å påpeke at klisjèen om at «alle tilegner seg kunnskap på ulik måte og at det er viktig at man finner sin egen metode», faktisk stemmer og at dette burde være et mantra som en stadig minner seg selv på. Allikevel har jeg plukket opp et par lifehacks underveis og som jeg kommer til å dele i noen innlegg. Disse må du gjerne lese om du føler deg litt stuck i studiehverdagen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *