Om meg

Hvem er jeg?

Jeg er Maria fra Fredrikstad og er 23 år gammel. Per dags dato er jeg bosatt i Oslo der jeg jobber for promotørselskapet Retail House i tillegg til å være salgsmedarbeider for kleskjeden Claire Woman. Jeg har en bachelorgrad i markedsføring og merkevareledelse ved Høyskolen Kristiania som ble fullført i 2018. Jeg valgte digital markedsføring som valgfag og denne nettsiden er et resultat av engasjementet jeg fikk ved å fordype meg i det digitale. Nettsiden har blitt et forum der jeg deler egne tanker og meninger samt faglig relatert innhold.

Så, over til det som ikke er like formelt. Jeg er en positiv, engasjert og målrettet person som liker å lære nye ting og bli kjent med ulike mennesker. På fritiden liker jeg å være sosial med venner og kjæreste, besøke familie, trene, se på krimserier, skrive tekster, lese faglitteratur og se dokumentarer relatert til psykologifeltet. I henhold til sistnevnte har jeg også studert utviklingspsykologi som fritt emne på UiO ved siden av jobb, høsten 2018. Etter sommeren flytter jeg til Trondheim for å studere videre på NTNU, enten det blir et årsstudium i psykologi, Master i Organisasjonspsykologi eller Master i Teknologi og samfunn.

Om det er noe mer du lurer på, kontakt meg gjerne på Mail, Facebook eller Linkedin! 🙂


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *