Digital Markedsføring,  Temaer

Digital Markedsføring

Våren 2017 fordypte jeg meg i emnet Digital Markedsføring i regi av Høyskolen Kristiania. Gjennom semesteret lærte vi om ulike digitale verktøy som Google Analytics, Google Tag Manager, Google AdWords, WordPress (som denne bloggen er et resultat av), Søkemotoroptimalisering osv. Disse programmene er flittig brukt innen markedsføring, og enkelte av verktøyene har jeg både brukt i praksis gjennom studiet, men også touchet innom på fritiden.

Under studietiden skrev jeg noen blogginnlegg relatert til digital markedsføring og disse finner du derfor under denne innleggskategorien. Noen av innleggene er skrevet for en stund tilbake, men jeg velger allikevel å publisere de nå på denne nye platformen slik at kanskje noen andre kan få utbytte av dem nå også.

God lesing!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *