Temaer

Markedsføring


«Markedsføring» er gjerne et ord man hører folk slenge rundt seg som om det kan være hva som helst. Reklame, annonsering, sosiale medier, influensere etc. er ord som ofte knyttes til begrepet og som er godt innprentet i hverdagsordforrådet. Det stemmer at markedsføring er et praraplybegrep som kan romme alle disse ordene, men begrepet i seg selv har også en større betydning. Etter å ha tatt en bachelorgrad i markedsføring og merkevareledelse har jeg fått innsikt i hvor komplekst begrepet faktisk er.

I all hovedssak dreier markedsføring seg om å tilpasse produkter/tjenester til markedet, men det handler også om å kunne påvirke, og derfor til en viss grad, «styre» markedet i en retning. Det handler om å ha merkevarer som både passer markedet nå, men som også kan passe et fremtidig marked. Det er masse mer jeg kan tilføye her, men da råder jeg deg heller til å lese innleggene som ligger under denne kategorien.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *